SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Avukat Feyza Altun’dan Dilan-Engin Polat’ın Akıbetine Yönelik Açıklama

Avukat Feyza Altun, Polat çiftinin soruşturulmasıyla alakalı olarak “Pazar günü, en geç ise pazartesi günü Polat çiftinin tutuklanıp tutuklanmayacağı belli olur” ifadelerini kullandı.

Yayınlanma:
ABONE OL

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturmaya alınan sosyal medya fenomeni Dilan-Engin Polat yapılan operasyonla gözaltına alınmıştı. Kişilerin sorgusu devam ederken ikilinin akıbetine yönelik Avukat Feyza Altun katıldığı sabah programında açıklamalar yaptı. Altun, Polat çiftinin soruşturulması ile alakalı olarak “Yargı bağımsız olmalıdır. Bu insanlar serbest kalacaksa bile halkın gerçekten ikna edilmesi gerekir. Pazar günü, en geç ise pazartesi günü Polat çiftinin tutuklanıp tutuklanmayacağı belli olur” sözlerini kullandı.

Sabah programında canlı yayına konuk olan Altun, Dilan Polat davasını ilk günden itibaren takip etti. Sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın gerçekleştirdiği programda, Avukat Feyza Altun gündemde yankı uyandıracak birbirinden farklı açıklamalar yaptı.

feyza-2.webp

İLGİLİ HABER Buena Vista All Stars 21 Haziran’da Konser Verecek
Avukat Feyza Altun, Polat çiftinin soruşturulmasıyla alakalı olarak “Pazar günü, en geç ise pazartesi günü Polat çiftinin tutuklanıp tutuklanmayacağı belli olur” ifadelerini kullandı.

“PARA KAZANMAYI SİZ BECEREMİYORSUNUZ”

Feyza Altun, MASAK kapsamında birçok fenomenin incelemeye alındığını duyurdu. Polat ailesi ile alakalı olarak da “Bu paranın sadece güzellik merkezinden geldiğine hiçbir zaman inanmadım. O yüzden incelemeye başladım.” dedi. “3 yıl öncesine kadar bu insanlar Tiktok’ta aile boyu dans ediyordu. Bir anda milyonluk arabalar aldılar, mafyatik havalara büründüler. Çok garip bir hayat tarzları olduğu için insanların dikkatini çekti. Kafaya Euro’lar takmak, altınlar takmak bunlar çok garip şeyler.” dedi. “Dilan Polat, ‘Allah beni seviyor bana para verdi, sizi sevmiyor size para vermedi.’ dedi. ‘Züğürtler, fakirler’ dedi. ‘Para kazanmayı siz beceremiyorsunuz.’ dedi” sözlerini hatırlatarak Dilan Polat’ın insanları küçümsediğinin altını çizdi.

feyza.webp

MERDİVEN ALTI ÜRETİM YAPIYORLAR

Altun, “Kozmetik fabrikası açtığını söyledi. Fason üretim yaptıranların çoğu merdiven altı üretim yerlerinde en düşük maliyetle üretim yaptırıyor. Mesela ürünün üzerine 30 faktör koruma yazıyor ancak ucuz olsun diye 10 faktörlük korumalı ürün yaptırıyor. Leğenlerden şırınga ile çekiyorlar, tüplere dolduruyorlar. İnsanlara satıyorlar.” ifadelerini kullandı.

Avukat Feyza Altun, kozmetik ve cihaz fabrikası olduğunun iddiasında bulunan Dilan Polat ve eşi Engin Polat için “250 bin TL vergi ödeyen bir insanın 13 milyon liralık arabaya binmesi normal değil.” diye belirtti.

EN GEÇ PAZARTESİ GÜNÜ BELLİ OLUR

Altun, “Yargı bağımsız olmalıdır. Bu insanlar serbest kalacaksa bile halkın gerçekten ikna edilmesi gerekir. Pazar günü, en geç ise Pazartesi günü Polat çiftinin tutuklanıp tutuklanmayacağı belli olur” ifadelerini kullandı.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler