Altınordu – Batman Petrolspor 2. Lig Play-Off Yarı Final Maçı Bugün Oynanacak

2. Lig Play-Off yarı final serisinde Altınordu – Batman Petrolspor, bugün Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi Serpil Hamdi Tüzün Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Saat 16.00’da başlayacak mücadelede hakem Mert Erdemoğlu görev yapacak. Serinin rövanşı ise 26 Mayıs Pazartesi günü Batman’da oynanacak.

Her iki takım da 1. Lig’e yükselme yolunda önemli bir adım atmak için sahaya çıkacak. Altınordu, Play-Off’ta Adana 01 FK ve Kastamonuspor’u eleyerek yarı finale yükselirken, Batman Petrolspor ise ligde 19 gündür maç yapmayarak dinlenmiş bir şekilde karşılaşmaya çıkacak.

Altınordu Teknik Direktörü Namet Ateş, evlerindeki ilk maçta avantaj sağlamayı hedeflediklerini belirtirken, Batman Petrolspor’un uzun süre maç yapmamasının sahada dinç bir performans gösterecekleri anlamına geldiğini ifade etti. Yarı finali geçen takım, finalde Vanspor ile Elazığspor eşleşmesinin galibiyle karşılaşarak 1. Lig vizesi için mücadele edecek.

Avatar fotoğrafı

27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum.

Yorum gönder