Beşiktaş’ın Salih Özcan Transferinde Menajer Engeli

Beşiktaş, orta sahaya takviye yapmak için uzun süredir temas halinde olduğu milli futbolcu Salih Özcan transferinde beklenmedik bir durumla karşılaştı. Borussia Dortmund’da forma giyen 28 yaşındaki oyuncunun sezon sonu sözleşmesinin sona ermesiyle bonservissiz olarak transfer edilmesi planlanıyordu.

Kulüp, Salih Özcan’a Dortmund’daki sezonluk kazancından yüksek bir teklif sunarak 3,5 yıllık sözleşme önerdi. Ancak transfer sürecinde anlaşmazlık menajer kaynaklı olarak ortaya çıktı. Oyuncunun temsilcisi, Beşiktaş’tan 4 milyon Euro ücret ve ayrıca imza parası talep etti. Siyah-beyazlı yönetim, bu talebi gerçekçi bulmadığını iletti ve görüşmeler tıkandı.

Sezon boyunca Borussia Dortmund formasıyla sınırlı süre alan Salih Özcan, bu sezon yalnızca dört maçta görev yaparken toplam 21 dakika sahada kaldı.

Beşiktaş, orta saha transferinde yaşanan bu pürüzün ardından alternatif arayışlarını sürdürüyor.

Avatar fotoğrafı

27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum.

Yorum gönder