Kayseri’de 250 Metrelik Dragon Yarışları Başladı

Kayseri’de Yamula Barajı gölündeki Dragon Festivali seri yarışlarla başladı. Kocasinan Belediyesi ve Uniplay Summer Fest işbirliğiyle 27-28 Temmuz’da Yamula Baraj Gölü Kuşçu Marina’da gerçekleştirilecek festival start aldı.

Türkiye ve Kayseri’de önde gelen kurumsal firmaların takımlarının rekabet ettiği yarışların bugünkü etabı seri yarışlara sahne oldu.

Organizasyonda 35 takımdaki yaklaşık 700 sporcu kürek çekerek, 250 metrelik parkuru tamamlamak için mücadele ediyor. Festival, yarın yapılacak Fun ile Sports kategorisi eleme ve final yarışlarıyla tamamlanacak.

Avatar fotoğrafı

27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum.

Yorum gönder