Kore Draması Lies Of Lies Türkiye’de Uyarlanıyor

Türk televizyonlarının güçlü yapım şirketlerinden Medyapım, Birsen Altuntaş’ın haberine göre yeni bir uyarlama projeyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Daha önce birçok yabancı diziyi Türk izleyicisiyle başarılı şekilde buluşturan Medyapım, bu kez Güney Kore’nin ses getiren yapımlarından “Lies Of Lies”ın yerli versiyonunu NOW ekranlarına taşımak için kolları sıvadı.

Yakın zamanda oyuncu kadrosu netleşecek olan projenin ön hazırlık süreci hız kazandı.

Dizi, dramatik öyküsüyle dikkat çekiyor. Hikayede, varlıklı bir ailenin gelini olan Ji Eun-Soo karakteri, eşinin öldürülmesiyle hayatı altüst olan bir kadını konu ediniyor. Cinayet suçlamasıyla cezaevine giren Ji Eun-Soo, hamile olmasına rağmen demir parmaklıklar ardında doğum yapıyor. Bebeği, devlet koruması altına alınıp başka bir aileye evlatlık veriliyor.

Yıllar sonra özgürlüğüne kavuşan genç kadın, çocuğunu geri alabilmek için plan yapıyor. Bebeğine ulaşmak amacıyla, kızını evlat edinen gazeteci Kang Ji Min’e yakınlaşıyor ve bu süreçte ona aşıkmış gibi davranarak hayatını geri kazanmak için bir oyun kuruyor.

Avatar fotoğrafı

27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum.

Yorum gönder