Sergen Yalçın Gaziantep FK ile Süper Lig’e Dönmeye Hazırlanıyor

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, teknik direktör arayışlarında önemli bir adım attı. Takımın başında Selçuk İnan’ın ayrılmasının ardından yeni çalıştırıcı arayışlarını sürdüren kulüp, bir süredir sahalardan uzak olan deneyimli teknik adam Sergen Yalçın ile görüşme gerçekleştirdi.

Gaziantep yerel basınında yer alan haberlere göre, kulüp yönetimi ile 52 yaşındaki teknik adam arasında yapılan ilk görüşme olumlu geçti. Sergen Yalçın, Gaziantep FK’nın yeni dönem projelerinde yer alma konusunda istekli olduğunu belirtti. Daha önce Gaziantepspor’u da çalıştıran Yalçın’ın, takıma liderlik etme fikrine sıcak baktığı ifade edildi.

Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu ve Gaziantepspor eski başkanı Mehmet Büyükekşi’nin, iki taraf arasında bağlantı kurarak süreci hızlandırdığı bildirildi. Tarafların hafta içerisinde yapacağı ikinci görüşmenin ardından anlaşmanın netleşmesi ve resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Avatar fotoğrafı

27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum.

Yorum gönder