SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Minibüsle Bisiklet Çarpıştı: 1 Kişi Yaşamını Yitirdi

Bursa'da bisikletle seyir halindeyken toplu taşıma minibüsüne çarpan iki kişiden biri yaşamını yitirdi, diğeri yaralandı.

Yayınlanma:
ABONE OL

Osmangazi ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi Yeşilyayla Sokağı’nda seyreden Batın Atalı ve ismi öğrenilemeyen arkadaşının bulunduğu bisiklet, Mümin Gençoğlu Caddesi’ne girdiklerinde N.C. idaresindeki 16 M10093 plakalı minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle Atalı ve arkadaşı yola savruldu.

Kaza yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralanan Atalı ve arkadaşını Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Atalı, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Arkadaşının ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen minibüs sürücüsü N.C’nin işlemleri sürüyor.

İLGİLİ HABER Eski Ortağı Tarafından Öldürülen Kadının Son Anları Güvenlik Kameralarına Yansıdı
Bursa'da bisikletle seyir halindeyken toplu taşıma minibüsüne çarpan iki kişiden biri yaşamını yitirdi, diğeri yaralandı.

Çevredeki bir güvenlik kamerasının kayıtlarında, Atalı ve arkadaşının bisikletle caddeye çıktıklarında minibüsle çarpışarak savruldukları görülüyor.

author avatar
Özge Tekeli
27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum. 27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum.

İlgili Haberler