SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Yalova’da 83 Yaşındaki Kişi Evinde Ölü Bulundu

Yalova'da bir süredir haber alınamayan 83 yaşındaki kişi, evinde ölü bulundu.

Yayınlanma:
ABONE OL

Yalova’da Rüstempașa Mahallesi İsmet Acar Caddesi’nde bir apartman dairesinde yaşayan emekli öğretmen Doğan Sadioğlu’nun komşuları, evden kötü kokular gelmesi nedeniyle durumu polise bildirdi.

Daireye giren ekipler, geri dönüşüm malzemeleriyle dolu olan evde Sadioğlu’nun cansız bedeniyle karşılaştı. Ceset, olay yeri incelemesinin ardından otopsi için Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.

Evdeki geri dönüşüm malzemeleri ise Yalova Belediyesi ekiplerince toplandı.

author avatar
Özge Tekeli
27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum. 27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum.

İlgili Haberler