SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

İzmir’de 784 Bin Öğrenci Ders Başı Yaptı

İzmir'de yarıyıl tatilinin ardından 784 bin öğrenci için ders zili çaldı. Ders başı yapan öğrenciler ara tatile kadar aktif olarak okula gidecek.

Yayınlanma:
ABONE OL

Eğitim öğretim yılının ikinci döneminin başlamasıyla öğrenci ve öğretmenle sınıflardaki yerini aldı. Kent genelinde 2 bin 965 okulda, 784 bin 242 öğrenci ve 54 bin 111 öğretmen ders başı yaptı.

İzmir Dış Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen törende, Okul Müdürü Selime Özkan yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

author avatar
Özge Tekeli
27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum. 27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum.

İlgili Haberler