SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

AK Partili Kılıç’tan Mardin’e yatırım kelamı

AK Parti Mardin milletvekili Faruk Kılıç Mardin programları kapsamında, Kızıltepe ilçe merkezi dahil olmak üzere bir çok kısal mahallede programlar düzenledi.

Yayınlanma:
ABONE OL

Şehmus EDİS (MARDİN İGFA)
AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanlığı’na gerçekleştirdiği ziyaretin akabinde İlçe Lideri Bülent Şahin AK Parti teşkilatından oluşan heyet, Kızıltepe İlçesi’nde üretimi devam eden 150 yataklı ek hastane hizmet binasının inşaat alanında yaptıkları incelemelerin akabinde Kızıltepe’de faaliyet gösteren taksici esnafıyla bir ortaya gelerek sorun ve taleplerine yönelik hasbihalde bulundular. Daha sonra taziye ziyaretlerinde bulunmak ve bölgenin hatırı sayılı birtakım insanlarıyla bir ortaya gelmek üzere Çetinler, Elmalı, Fesleğen Mahalleleri’ ne ziyaretler gerçekleştirdiler.

AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç gerçekleştirilen programa ait yaptığı açıklamalarda, “Meclis gündeminin yoğunluğunun azalmasının akabinde Mardin’de ki programlarımızı devam ettirmek üzere teşkilatlarımızla birlikte vilayet, ilçe ve mahallelerimize ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu bazen bir kanaat başkanı olabiliyor, bazen bir taksici esnafı, bazen de yaşlı bir amcamız olabiliyor. Değerli olan Mardin’in her bir metrekaresini ziyaret edebilmek, her bir insanımıza ulaşabilmektir. Bizleri bu değerli misyona layık gören her vatandaşımızın yanında kaygısıyla, meselesiyle hemhal olmak boynumuzun borcudur. Bu minvalde Kızıltepemizin vefalı taksici esnafıyla bir ortaya gelerek muhtemel birtakım problemlerini dinleyerek tahlili noktasından elimizden gelen her çabayı sarfedeceğiz. Bölgemizin kimi kanaat başkanlarını ziyaret ettik. Kendileriyle yaptığımız söyleşide ilçemizin tarımdan elektriğine, suyuna kadar olan her mevzuyu masaya yatırmaya çalıştık. Bölgemizin gereksinimi olan her mevzuyu derinlemesine inceleyerek yöre halkımızın huzur ve refahı için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olacağız.” Dedi.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler