SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Moskova, Wagner Grubu İsyanı Sonrası Terörle Mücadele Operasyonu Rejimi İlan Etti 

Yayınlanma:
ABONE OL

Sobyanin, başkent sakinlerine güvenliklerini sağlamaları için Pazartesi gününü tatil ilan ettiklerini ve gerekmedikçe sokağa çıkmamalarını istedi.

Moskova Belediye Başkanı Sobyanin, vatandaşlara yönelik yaptığı duyuruda, “Değerli başkentliler, Moskova’da terörle mücadele rejimi ilan edilmiştir. Güç bir durum içerisindeyiz” ifadelerini kullandı. Başkan Sobyanin, riskleri azaltmak amacıyla bazı yolların trafiğe kapatılabileceğini belirterek, sokağa çıkma konusunda vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.

Güvenlik önlemlerini en üst seviyeye çıkarmak amacıyla Sobyanin, Pazartesi gününü tatil ilan ettiğini ve sadece hükümet birimleri, 7/24 çalışma gerektiren işletmeler ve savunma-sanayiyle ilgili tesislerin olağan çalışmalarına devam edeceğini açıkladı. Sobyanin, başkent sakinlerine acil durumları anında bildirmeleri için 122 numaralı acil hattını kullanmalarını da özellikle vurguladı.

Moskova’da terörle mücadele operasyonu rejimi kapsamında yollarda ve kamuya açık alanlarda kontrollerin sıkılaştırılacağı belirtildi. Sobyanin, bu önlemlerle başkentteki vatandaşların güvenliklerini en üst düzeyde sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler