SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Ozan Güven Ve Eski Sevgilisinin Karşılıklı Yargılandıkları Dava Sürüyor

Adli Tıp Kurumundan gelen raporda, olaya bağlı yaygın yumuşak doku lezyonları oluşan Deniz Bulutsuz'da, psikolojik anksiyete bozukluğu geliştiği de belirtildi.

Yayınlanma:
ABONE OL

Oyuncu Ozan Güven ve eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un, “basit yaralama” ile diğer suçlardan karşılıklı yargılanmalarına devam edildi.

İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya katılmayan müşteki-sanıkları, avukatları temsil etti.

Duruşmada, müşteki Bulutsuz’un 13 Haziran 2020’de darbedildiği iddiasına ilişkin Adli Tıp Kurumunca inceleme yapıldığı, raporun mahkemeye gönderildiği belirtildi.

İLGİLİ HABER Buena Vista All Stars 21 Haziran’da Konser Verecek
Adli Tıp Kurumundan gelen raporda, olaya bağlı yaygın yumuşak doku lezyonları oluşan Deniz Bulutsuz'da, psikolojik anksiyete bozukluğu geliştiği de belirtildi.

Bulutsuz’da, olaya bağlı yaygın yumuşak doku lezyonları oluştuğu ve psikolojisinde de anksiyete bozukluğu geliştiği ifade edilen raporda, bu durumun kişinin yaşamını tehlikeye sokan bir durum olmadığı ancak yaralanmanın basit bir tıbbi müdahaleyle giderilebilecek ölçüde, hafif nitelikte sayılmaması gerektiği kaydedildi.

Raporda ayrıca müştekinin vücudunda kemik kırığı tanımlanmadığı, yüzündeki yara izlerinin sabit iz niteliğinde olmadığı bilgisi yer aldı.

Beyanı alınan Deniz Bulutsuz’un avukatı Hakan Şimşek, raporun kasten yaralama suçunu teyit ettiğini öne sürerek, dosyanın mütalaa için savcılığa gönderilmesini talep etti. Ozan Güven’in avukatı Gökçe Kılıç Gülseren ise rapora karşı savunma yapmak üzere süre talep etti.

Ara kararını açıklayan mahkeme, taraflara süre vererek duruşmayı 4 Haziran’a erteledi.

Olayın Geçmişi

Çift arasında kamuoyuna yansıyan “şiddet” olayıyla ilgili Deniz Bulutsuz’un şikayeti üzerine Ozan Güven hakkında, Ozan Güven’in şikayeti üzerine de Deniz Bulutsuz hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştı.

Ozan Güven’in “hakaret, cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve kasten yaralama” suçlarından 13 yıl 6 aya kadar, Deniz Bulutsuz’un ise “basit yaralama” suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istenen iddianameler, İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesinde birleştirilip tek dava haline getirilmişti.

author avatar
Özge Tekeli
27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum. 27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum.

İlgili Haberler