SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Edirne Sanayi Ve Teknoloji Müdürü Akbulut, AA’nın “Yılın Kareleri” Oylamasına Katıldı

Edirne Sanayi ve Teknoloji Müdürü Salih Akbulut, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri 2023" oylamasına katıldı.

Yayınlanma:
ABONE OL

Akbulut, makamında gerçekleştirdiği oylamada, Türkiye ve dünya gündemini etkileyen, önemli uluslararası medya organlarında sıkça kullanılan, 5 kategoride sunulan 147 fotoğrafı inceledi.

“Deprem: Umut” kategorisinde Evrim Aydın’ın “Aralıksız çalışma” fotoğrafına oy veren Akbulut, “Gazze: Kanıt” kategorisinde ise Mustafa Hassona’nın “Kardeşe son dokunuş” adlı fotoğrafını seçti.

“Çevre-yaşam” kategorisinde Emin Sansar’ın “Ata’nın huzurunda” fotoğrafına oy veren Akbulut, “Haber” kategorisinde Aytuğ Can Sencar’ın “Türkiye Yüzyılı”, “Spor” kategorisinde ise Özgün Tiran’ın “Er meydanında” fotoğrafına oy verdi.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler