SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Edirne Asker Hastanesi Şehitliği’nde Şehitlerimiz İçin Anma Töreni Düzenlendi

Edirne'de, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Edirne Şubesi tarafından Edirne Asker Hastanesi Şehitliği'nde şehitlerimizi anma töreni düzenlendi. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın gururla okunmasıyla başladı.

Yayınlanma:
ABONE OL

Edirne’de, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Edirne Şubesi tarafından Edirne Asker Hastanesi Şehitliği’nde şehitlerimizi anma töreni düzenlendi. Tören, saygı duruşu eşliğinde İstiklal Marşı’nın coşkuyla okunmasıyla başladı.

Törenin programında hafız Ozan Ceco, Kur’an-ı Kerim’i okurken, Edirne Müftüsü Hasan Başoğlu eşliğinde şehitlerimiz için dualar edildi.

AGD Edirne Şube Başkanı Abdülhamit İriş, törende yaptığı konuşmada, Galiçya, Balkanlar ve Çanakkale cephelerinden yaralı olarak getirilen binlerce vatan evladının 2. Abdülhamid’in emriyle yaptırılan Edirne Asker Hastanesi’nde tedavi gördüğünü ve bu kutsal mekânda anma töreni düzenlemekten büyük bir onur duyduklarını ifade etti.

İLGİLİ HABER Lalapaşa’da Kırmızı Orman Karıncaları Koruma Altına Alındı
Edirne'de, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Edirne Şubesi tarafından Edirne Asker Hastanesi Şehitliği'nde şehitlerimizi anma töreni düzenlendi. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın gururla okunmasıyla başladı.

Edirne Asker Hastanesi Şehitliği’nde 52 bin şehidin yattığını belirten İriş, vatan için canlarını seve seve veren şehitlerin tarih boyunca destanlar yazdığını ifade etti.

Ahlak ve maneviyat zemininde yetişecek nesillerin milletin en büyük güvencesi olduğunu aktaran İriş, “Geçmişini iyi bilenler, geleceğe emin adımlarla yürürler. Bizler aziz vatanımızda hayatlarımızı huzur içinde sürdürüyorsak, şehitlerimizin canlarını ortaya koyarak, vatan topraklarını kanlarıyla yoğurduklarını unutamayız.” dedi.

İriş, şehitleri minnet ve rahmetle andıklarını belirtti. Törene Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber, Edirne Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve vatandaşlar katıldı.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler