SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Babasıyla Silahlı Saldırıya Uğrayan Kişi Yaralandı

Pendik’te, babasıyla işe giden kişi, aralarında husumet bulunan şüpheli tarafından silahla vurularak yaralandı.

Yayınlanma:
ABONE OL

Polis ekipleri, 20 Şubat’ta Kavakpınar Mahallesi’nde silahla yaralama ihbarı üzerine olay yerine giderek, inceleme başlattı.

İş yerine giden N.K. ile oğlu E.K’nin, yolda yürüdükleri sırada, bir şüpheli tarafından silahlı saldırıya uğrayarak yaralandı.

Silahla vurulup yaralanan E.K’nin, olay yerine gelen sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

İLGİLİ HABER Avcılar’da Kebapçı Dükkanında Yangın
Pendik’te, babasıyla işe giden kişi, aralarında husumet bulunan şüpheli tarafından silahla vurularak yaralandı.

Polis ekiplerince yakalanan şüpheli O.A, emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edildi.

İki aile arasında kız alıp verme konusunda husumet bulunduğu tespit edildi.

author avatar
Özge Tekeli
27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum. 27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum.

İlgili Haberler