SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

“Gönülden Gönüle” Projesi İle 20 Aileye Konuk Olundu

Kocaeli Valiliği'nin öncülüğünde hayata geçirilen "Gönülden Gönüle" projesi çerçevesinde, Gölcük ve Körfez ilçelerinde 20 aile ziyaret edildi.

Yayınlanma:
ABONE OL

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Seddar Yavuz’un öncüsü olduğu Gönülden Gönüle projesi doğrultusunda şehit yakınları, gaziler, yaşlılar, engelliler, öksüz ve yetimler ile ihtiyaç sahibi ailelere ziyaretler sürüyor.

Bu kapsamda Vali Yardımcısı Ekrem Çalık Körfez ilçesinde ve Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy Gölcük ilçesinde 20 aileyi ziyaret etti.

Ailelerin ihtiyaç durumlarını inceleyen vali yardımcıları, Vali Yavuz’un selamlarını ileterek, gerekenlerin yapılacağını bildirdi.

İLGİLİ HABER Arslanbey OSB’de Kazı Çalışmaları Sırasında Doğal Gaz Borusu Patladı
Kocaeli Valiliği'nin öncülüğünde hayata geçirilen "Gönülden Gönüle" projesi çerçevesinde, Gölcük ve Körfez ilçelerinde 20 aile ziyaret edildi.

Ziyaretler sırasında karşılaştıkları mahalle sakinleriyle de sohbet eden vali yardımcıları, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

author avatar
Özge Tekeli
27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum. 27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum.

İlgili Haberler