SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Gaziantep’te bakkal esnafa ‘sepetli’ dayanak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Nizip ilçesinde bulunan bakkal esnafına servis imkanı sağlamaları gayesiyle 300 sepetli bisiklet dağıttı.

Yayınlanma:
ABONE OL

GAZİANTEP (İGFA) – Nizip Kapalı Spor Salonu’nda Gaziantep Büyükşehir Belediye Lideri Fatma Şahin’in iştirakiyle yapılan dağıtım merasiminde, sağlıklı ve çevreci ulaşım aracı bisikletler, bakkalların gelişen kesimde çağa ayak uydurması için gelen talepler doğrultusunda armağan edildi.

Büyükşehir Belediyesi 100’üncü yılda 100 bin bisiklet dağıtımı için yürüttüğü çalışmada daha öncesinde de vilayet merkezinde bulunan 3 bin bakkala sepetli bisiklet verdi.

Törende konuşan Lider Fatma Şahin, Ahi Evran Kültürü’nün günümüz temsilcileri olan bakkallar için dayanağın süreceğini söyledi.

İLGİLİ HABER Edirne’de Evinde Hint Keneviri Yetiştiren Şüpheli Gözaltına Alındı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Nizip ilçesinde bulunan bakkal esnafına servis imkanı sağlamaları gayesiyle 300 sepetli bisiklet dağıttı.

“Bakkalımız, kasabımız, fırınımız. Üçü yan yana, huzurlu, memnunsa kent inançta huzurludur” diyen Şahin, “Mikro ölçekte yaşadığımız bu hoşluğu büyük, metropol kent Gazi kentte yaşatmak bizim en büyük vazifemizdir. Oda liderlerimiz gelip bakkalla ilgili yeni bir dünyanın oluştuğunu, günü siftahsız geçirirken çağdaş otomobillerle gelip iş yapıldığını lisana getirdi. Bu hususta kendimizi yenilememiz lazım. Yenilenmezsek yeniliriz” diye konuştu.

Başkan Fatma Şahin, konuşmasının devamında Gazi kentin pandemi ve sarsıntı ile güç günler geçirdiğini ve bu bahiste bakkalların da etkilediğini aktardı.

Gaziantep Esnaf ve Sanatkârları Odaları Lideri İsmet Özcan ise birinci bisiklet dağıtımının vilayet merkezindeki bakkallara yapıldığını hatırlatarak, mahalle için bakkalların kıymetini vurgulayarak verilen takviyeler için teşekkür etti.

Nizip Sebzeciler ve Bakkallar Esnaf Odası Lideri Mustafa Canpolat ise, “Bakkalına Sahip Çık” Projesi’ne dayanak için Lider Şahin’i ziyaret ettiklerinde dayanaklarını esirgemediğini, Ahi Evran’ın güler yüzlü temsilcisi olan bakkala sahip çıkıldığını aktardı.

Programa ayrıyeten Nizip Belediyesi Lider Yardımcısı Salih Uygur ile Nizip’te bulunan öteki meslek kollarına ilişkin oda liderleri katıldı.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler