Son Dakika

Ankara’da Kadın Yayaya Tokat Atan Baba-Oğul Yakalandı

Ankara’da karşıdan karşıya geçen bir kadına tokat atan baba-oğul, emniyet ekipleri tarafından yakalandı.

Ankara’nın Strazburg Caddesi’nde bir kadına tokat atan iki kişi gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayın ardından gerekli işlemlerin yapıldığını açıkladı.

9 Eylül’de S.Ç. isimli kadın, karşıdan karşıya geçmek isterken araçtan inen iki kişi tarafından darbedildi. Yapılan incelemede saldırganların A.A. (45) ve B.C.A. (30) olduğu, baba ve oğul oldukları belirlendi. Şüpheliler emniyet ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

Bakan Yerlikaya, göreve geldikleri ilk günden itibaren trafik kültürünün gelişmesi ve kadına yönelik şiddetin önlenmesi için yoğun şekilde çalıştıklarını vurguladı. Yerlikaya, kamuoyuna yansıyan görüntülerin toplum düzenini ve trafik kurallarını hiçe saydığını belirtti.

“Kadına kalkan ellere karşı kararlılığımız sürüyor.” diyen Bakan Yerlikaya, saldırının takipçisi olacaklarını ifade etti.

Related Posts