Beşiktaş, devre arası hazırlık kampı için Antalya’ya hareket ederken kadroda bazı sürpriz isimler yer aldı. Takımdan ayrılmak isteyen oyunculardan Rafa Silva, kamp kadrosuna dahil edildi.
Kulüp yetkililerinden alınan bilgilere göre Portekizli futbolcu, antrenmanlara ceza almamak amacıyla düzenli olarak katılım sağlarken, kamp kadrosuna dahil edilmek istediğini bizzat bildirdi.
Kampa katılmasına rağmen Beşiktaş’tan ayrılma niyetinde kararlı olduğu belirtilen Silva’nın hedefinde, Portekiz ekiplerinden Benfica bulunuyor. Yönetim ise futbolcu için yaklaşık 10 milyon euro civarında bir bonservis bedeli talep ediyor.
Antalya kampına katılmayan isimler arasında ise Mert Günok ve Necip Uysal’ın yanı sıra fesih görüşmeleri süren Jonas Svensson ve David Jurasek yer aldı.