SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

126 Kurra Hafızı Büyük Çamlıca Camisi’nde İcazet Aldı

Darülkurra Vakfınca, eğitimlerini tamamlayan 126 kurra hafızı için Büyük Çamlıca Camisi'nde icazet merasimi düzenlendi.

Yayınlanma:
ABONE OL

Darülkurra Vakfı, bugün Büyük Çamlıca Camisi’nde gerçekleşen özel bir törenle 126 Kurra Hafızını eğitimlerini tamamladıktan sonra icazetlerini aldı. Vakfın kuruluşundan bu yana 200 öğrenci yetiştiren Vakıf Başkanı İshak Danış, bu önemli günde konuşma yaptı.126 Kurra Hafızı Büyük Çamlıca Camisi'nde İcazet Aldı

Aynı zamanda Büyük Çamlıca Camisi’nin de imam hatibi olan Danış, “Bugün burada icazet alacak 126 kurra hafızımız bulunuyor. Bizim vakıfta akşam ve sabah grupları var. Sabah namazından sonra öğlene kadar okuyanlar ki bunların çoğu imam müezzindir. Sabah namazından öğlene kadar ve akşam namazından ya da yatsı namazından sonra geç saatlere kadar okuyan gruplarımız da var.” dedi.

Danış, kurra hafızlarının 3 yıllık eğitimden sonra mezun olduğunu kaydederek, icazet merasiminin halkın huzurundaki son ders halkası olduğunu anlattı.

İLGİLİ HABER Osmaneli’de Çiftçilere 3 Bin Böğürtlen Fidesi Dağıtılacak
Darülkurra Vakfınca, eğitimlerini tamamlayan 126 kurra hafızı için Büyük Çamlıca Camisi'nde icazet merasimi düzenlendi.

126 Kurra Hafızı Büyük Çamlıca Camisi'nde İcazet Aldı

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler