SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

130 Çiftçiye 15 Milyon TL Pay Edilecek! O İlde Yaşayan Çiftçilere Ek Tarımsal Destek Ödemesi!

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Bolulu 130 üreticiyle 15.7 milyon liralık hibe sözleşmesi imzaladığı öğrenildi.

Yayınlanma:
ABONE OL

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere düzenli olarak verilmeye devam edilen çeşitli tarımsal destek ödemelerinin bir yenisi daha duyuruldu. 130 çiftçiyle hibe sözleşmesi imzalayan Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 15.7 milyon TL’yi hibe edeceğini açıkladı. Bu kapsamda Bolulu üreticiler ödemelerin ne zaman yatırılacağını merak etti. Peki, Bolu’daki 130 çiftçiye 15.7 milyon liralık tarımsal destek ödemesi ne zaman yatacak? İşte tarımsal destek sorgulama ekranı…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eylül ayındaki ilk Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, mazot ve gübre desteğinin erkene çekildiği duyurulmuştu. Böylelikle 3 Ekim itibarıyla ödemeler başlarken, her Cuma hesaplara tarımsal destek ödemesi de yatmaya devam etti. Tarımsal destek ödemelerinin üçüncüsü geçtiğimiz Cuma günü yatırılırken, dün, Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yeni bir açıklama daha yapıldı. Yapılan açıklama kapsamında 130 çiftçiye 15.7 milyon TL’nin hibe edileceği öğrenildi. Duyuru sonrasında ise tüm Çiftçi Kayıt Sistemi’ne (ÇKS) kayıtlı çiftçiler, ödeme tarihini merak etti. Peki, Bolu’daki üreticilere tarımsal destek ödemesi ne zaman yatacak?

tarim-destegi.jpg

İLGİLİ HABER Altının Kilogram Fiyatı 2 Milyon 416 Bin Liraya Yükseldi
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Bolulu 130 üreticiyle 15.7 milyon liralık hibe sözleşmesi imzaladığı öğrenildi.

130 Çiftçiye 15.7 Milyon Liralık Tarımsal Destek Ödemesi Yapılacak!

Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan yeni bir açıklamada, çiftçilere ek destek verileceği duyuruldu. Bu kapsamda Bolu’da Kırsal Kalkınma Yatırımları destek projesi adına 130 çiftçi ile hibe sözleşmesi imzalandı. İmzalanan sözleşme gereği üreticilere 15 milyon 709 bin 324 TL proje bedeli verileceği öğrenildi.

Tarımsal Destek Ödemesi Ne Zaman Hesaplara Yatacak?

Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 130 çiftçiyle imzalanan hibe desteği projesi kapsamında 15.7 milyon liralık tarımsal destek ödemesi yatmaya başladı. Böylelikle 130 Bolulu çiftçi, ihtiyaç duydukları ekipmanları almak için gereken ödemelere kavuştu.

tarimsal-destek.jpg

Ekim ayının son günlerine doğru yaklaşırken, başka tarımsal destek ödemesi yapılıp yapılmayacağı da merak edildi. Bu kapsamda her hafta Cuma günü toplamda 3 kez tarımsal destek ödemeler yatırılırken, dördüncü tarımsal destek ödemesi için meraklı bekleyiş başladı. Şu anda henüz bir açıklama bulunmazken, 2 gün sonra, yani 27 Ekim’de bir tarımsal destek ödemesi daha yatırılacağı tahmin ediliyor. Söz konusu ödemenin duyurusu Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldığından, Cuma günü ödemelerin duyurulması bekleniyor.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler