SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

46’ıncı Kütahya Fuarı kapılarını açtı

Kütahya Belediyesi'nin iştiraki olan Simpaş A.Ş. ve Frig Fuarcılık’ın tertibini üstlendiği 46. Kütahya Fuarı, Demet Akalın konseriyle kapılarını açtı.

Yayınlanma:
ABONE OL

KÜTAHYA (İGFA9 – 28 Temmuz-20 Ağustos tarihleri ortasında düzenlenen 46. Kütahya Fuarı, Kütahya Belediyesi’nin iştiraki olan Simpaş A.Ş. ve Frig Fuarcılık’ın tertibiyle başladı. Kütahya Belediyesi’nin yalnızca yer teminini sağladığı fuarın açılışın kurdelesini kesen Belediye Lideri Prof. Dr. Alim Işık, fuarda yer alan esnafları gezerek güzel ve bereketli işler temennisinde bulundu. 20 Ağustos’a kadar açık olacak ve birçok ünlü ismi ağırlayacak olan fuarın birinci konserinde Demet Akalın, fuar alanını dolduran binlerce hemşehrisine unutulmaz bir gece yaşattı. Sahne performansıyla Kütahyalıları coşturan ünlü sanatçı, birbirinden hoş müziklerini coşkulu kalabalığa söyledi.

Konser ortasında Demet Akalın’a armağanlarını takdim eden Belediye Lideri Prof. Dr. Alim Işık, “Sevgili hemşehrilerim, kıymetli gençlerimiz, kültürün ve sanatın başşehri Kütahya’mızda bir kültür ve sanat fuarının açılışında sizlerle birlikteyiz. Bu kente yakışan, sizlere yakışan, ülkemizin kıymetleri değerli sanatçılarımızla sizleri buluşturuyoruz. Açılışı Demet Hanım ile yaptık, kendisine ve takımına teşekkür ediyorum. Bu kent her şeyin en hoşuna layık, sizler her şeyin en hoşuna layıksınız” dedi.

Toplumsal medyada yanlış anlaşılmaya sebebiyet veren spekülasyonlara da değinen Lider Işık, “Kütahya Belediyesi bu konserlerin ve fuarın yalnızca hamisi. Yani fuar alanının sahibi. Tertip şirketlerine fuar alanını günlük meclis tarifemiz üzerinden kiraya veriyoruz. Onun dışında burada alınan bedelden, içeride yapılan satışlardan Kütahya Belediyesi bir kuruş para almadığı üzere o toplumsal medyada yazılan çizilenlere de prestij etmeyin. Bedelli hemşehrilerimize teşekkür ediyor, düzgün cümbüşler diliyorum” tabirlerini kullandı

İLGİLİ HABER Osmaneli’de Çiftçilere 3 Bin Böğürtlen Fidesi Dağıtılacak
Kütahya Belediyesi'nin iştiraki olan Simpaş A.Ş. ve Frig Fuarcılık’ın tertibini üstlendiği 46. Kütahya Fuarı, Demet Akalın konseriyle kapılarını açtı.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler