SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

12 Dev Adam Olimpiyat Yolunda Liderlik Koltuğunda

Yayınlanma:
ABONE OL

Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası’nda 2’de 2 aldığı galibiyetle turdan çıkmayı garantileyen 12 Dev Adam, Ukrayna’yı da 85-72 yenerek gruptan lider bir şekilde ayrılıp yarı finaldeki rakibini beklemeye başladı.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşma çekişmeli başladı.

İlk çeyrek 25-25 eşitlikle geçilirken ikinci periyotta Ukrayna’nın üç sayılık skorlarına boyalı alandaki performansı ile cevap veren oyuncularımız soyunma odasına 49-41 önde gitti.

Üçüncü çeyrekte oyuna sıcak başlayan ay-yıldızlılar son periyoda 70-55 önde girdi ve sahada 85-72’lik skorla kazanarak grupta lider oldu.

Karşılaşmanın en skorer ismi 30 sayı gerçekleştirerek ilk anlardan itibaren muhteşem oyun sağlayan Alperen Şengün oldu. Ömer Faruk Yurtseven de 11 sayı, 15 ribaund ile yıldızlaştı.

İzlanda’yı 99-72, Bulgaristan’ı ise 104-66 yenerek yarı finali kesinleştiren ay-yıldızlı ekibin final yolundaki son rakibi yarın D Grubu’nda oynanması beklenen Hollanda-Hırvatistan ve Belçika- İsveç maçların sonrasında kesin olacak. 12 Dev Adam, çapraz karşılaşmada bu grubu ikinci tamamlayan ülke ile eşleşecek.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler