HaberX
TRY USD
DOLAR
45,2407 +%0.07
TRY EUR
EURO
53,2484 +%0.21
STERLİN
61,5445 +%0.11
BİTCOİN
₺3.624.650 -%-1.62
ETHEREUM
₺103.680,0 -%-2.26
ALTIN
6.851,29₺ +%0.47
Anasayfa/Gündem/İstanbul Sabiha Gökçen CEO’suz Kaldı

İstanbul Sabiha Gökçen CEO’suz Kaldı

Oluşturan
Eklenme 20.11.2024 - 18:19
Haberi PAYLAŞ
Alp Er Tunga Ersoy

İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Uluslararası Havalimanı’nda tarafından yapılan açıklamaya göre, İSG Uluslararası Havalimanı’nda haziran itibarıyla CEO’luk görevine gelen Alp Er Tunga Ersoy ile her iki tarafın da ortak kararı neticesinde karşılıklı anlaşmayla görev ayrılığı gerçekleşti.

İstanbul Sabiha Gökçen CEO’su Görevinden Ayrıldı

“Alp Er Bey’e bugüne kadar bize olan katkıları için teşekkür ederken kendisine bundan sonraki çalışma hayatında başarılar dileriz.” ifadeleri kullanılan açıklamada, şu değerlendirmelere yer verildi:

“Ulusal ve uluslararası pek çok havalimanının işletmecisi konumundaki Malezya Havalimanları Holdings Berhad’ın (MAHB) işletmecisi olduğu havalimanımızda, yeni CEO göreve gelene kadar tüm operasyonlar MAHB’ın büyük havacılık tecrübesiyle ve İSG Yönetim Komitesi tarafından yönetilecektir. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda tüm operasyonlarımızı aksamadan aynı şekilde yürütmeye ve misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya devam etmekteyiz.”