HaberX
Anasayfa/Son Dakika/Kahramanmaraş’ta 4.4 Büyüklüğünde Deprem!

Kahramanmaraş’ta 4.4 Büyüklüğünde Deprem!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin saat 13.12’de ve yerin 12.46 kilometre derinliğinde gerçekleştiği öğrenildi.

Oluşturan
Eklenme 03.06.2026 - 13:55
Güncellenme 03.06.2026 - 13:58
Haberi PAYLAŞ
Haberi Paylaş: Facebook Telegram

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen 7.8 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin merkez üslerinden biri olan Kahramanmaraş’ta bir sarsıntı daha yaşandı. Saat 13.12’de ve yerin 12.46 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin 4.4 büyüklüğünde olduğu belirtildi.

AFAD DUYURDU

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından paylaşılan bilgilere göre, depremin merkez üssünün Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olduğu ifade edildi.

Haber Devam Ediyor

Öte yandan kentteki yetkililer, konuya ilişkin yaptıkları açıklamada sarsıntı sonrası taramaların gerçekleştirildiğini ve şehirdeki durumun stabil olduğunu belirtti. Ayrıca depremin ardından herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmaması sevindirdi.