SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

İBB Meclisi’nde Bazı İmar Planları Onaylandı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde, bazı ilçelerdeki imar planları onaylandı.

Yayınlanma:
ABONE OL

İBB Meclisi şubat ayı üçüncü oturumu, Meclis 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında Saraçhane’deki belediye binasında yapıldı.

Mecliste, farklı ilçelerdeki imar planlarına ilişkin gündem maddeleri görüşüldü.

Bu kapsamda, Sarıyer’in Kocataş, Poligon, Çayırbaşı, Rumeli Hisarüstü, Sarıdağ (Merkez), Kazımkarabekirpaşa, Reşitpaşa, Cumhuriyet, Emirgan ve Çamlıtepe (Derbent) mahallerinde İBB mülkiyetindeki taşınmazlara ilişkin, sadece üzerinde binası olan veya binası daha önce yıkılan hak sahiplerine satış yetkisi verilmesi onaylandı.

İLGİLİ HABER AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı Bayramlaşma Programı Düzenledi
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde, bazı ilçelerdeki imar planları onaylandı.

Sarıyer’de ayrıca Rumeli Hisarı Mahallesi’ndeki “Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı” teklifi kabul edildi.

Ataşehir ilçesindeki Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin 1/5000 ölçekli revizyon nazım imar planı değişikliği teklifi de geçti.

Meclisteki bu teklifler, siyasi partilerin onayıyla “oy birliğiyle” geçti.

author avatar
Özge Tekeli
27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum. 27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum.

İlgili Haberler