SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Baba, Eşine Bıçak Çeken Oğlunu Bıçaklayarak Öldürdü 

Yayınlanma:
ABONE OL

Olay, Esenyurt’un Osmangazi Mahallesi’nde bulunan 3 katlı bir binada gerçekleşti. İddiaya göre, Umut Erkut isimli genç, bilinmeyen bir sebeple eşiyle tartıştıktan sonra bıçak çekti. Bu durumu duyan baba Mustafa Erkut, oğlunun yaşadığı 3. kat daireye giderek tartışmaya dahil oldu. 

Baba ve oğlu arasındaki tartışma hızla şiddetlendi ve sonunda baba, kendisini koruma amacıyla oğlunu bıçakladı. Ağır yaralanan Umut Erkut, panikle bina boşluğuna doğru ilerlemeye çalıştı. Ancak kanlar içinde zemin katta yere yığılarak hayatını kaybetti. Olay yerine çağrılan polis ve sağlık ekipleri, hemen müdahale etti. Şüpheli baba, polis ekiplerine teslim olduktan sonra gözaltına alındı. Polis ekipleri, olay yerinde inceleme çalışmalarına başladı. 

Olayın ardından, genç adamın annesi büyük bir sinir krizi geçirdi. Ekiplerin çalışmaları devam ederken, Umut Erkut’un cenazesi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi. 

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler