SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Instagram Hikayeleri İçin Paylaşım Seçenekleri Artırılıyor

Sosyal medya platformu Instagram, yakın bir gelecekte kullanıcılara özel listeler oluşturma imkânı sunarak “Hikâye” paylaşımlarınıza imkân sunacak. Test aşamasında olan özelliğin ayrıntıları...

Yayınlanma:
ABONE OL

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram, yeni bir hikâye paylaşımı yaparken “yakın arkadaşlar” ve “tüm takipçiler” gibi iki farklı seçeneği sunuyor. Ancak yeni bir rapora göre, yakın gelecekte bu seçeneklerin sayısının artabileceği belirtiliyor.

Instagram’da Özel Listeler Oluşturarak Hikâye Paylaşılabilecek

Yeni bir rapora göre, Instagram şu anda Hikayeleri birden fazla listeyle paylaşma yeteneğini test ediyor. Bu, mevcut “Yakın Arkadaşlar” seçeneğine ek olarak kullanıcılara belirli arkadaşlarını özel bir liste oluşturma ve yeni bir hikâye paylaştıklarında bu özel grupla hikâyeyi paylaşma imkânı sunacak.

Bu özellik, henüz test aşamasında olmasına rağmen, Instagram kullanıcılarına daha fazla gizlilik ve içerik yönetme esnekliği sunmayı hedefliyor gibi görünüyor. Kullanıcılar, paylaşacakları içeriğin türüne göre birden fazla liste oluşturabilecekler ve bu listelere göre hikayelerini paylaşabilecekler. Hikâye paylaşmadan önce, kullanıcılara hangi listeye hikâyeyi göndermek istediklerini sormak, içeriğin daha hedeflenmiş bir şekilde paylaşılmasına yardımcı olabilir.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler