1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’de Fred ve Becao Şoku! Brezilyalı Yıldız En Az 2.5 Ay Yok

Fenerbahçe’de Fred ve Becao Şoku! Brezilyalı Yıldız En Az 2.5 Ay Yok

featured
#image_title
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pendikspor deplasmanında sakatlanan Rodrigo Becao, Fred ve Samet Akaydin’in sağlık durumuyla ilgili olarak Fenerbahçe’den bir açıklama yapıldı.

Fenerbahçe’den yapılan duyuruda Rodrigo Becao‘nun hamstring grubunda tendon kopması tespit edildiği ve oyuncunun en az 2.5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Fred‘in ise kasığında 2. derece yırtık tespit edildiği ve onunda en az 2-3 hafta forma giyemeyeceği belirtildi.

Sarı-Lacivertliler, Samet Akaydin‘in tetkiklerinde ise herhangi bir bulgu tespit edilemediğini bildirdi.

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, “Profesyonel Futbol A Takımımızda Siltaş Yapı Pendikspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncularımızın görüntülemeleri gerçekleştirilmiştir.

Yapılan tetkikleri neticesinde; Rodrigo Becao’nun Hamstring grubundan (biseps femoris) tendon kopması, Fred Rodrigues’in kasık bölgesinde 2. derece yırtık tespit edilmiştir. Oyuncularımızın tedavi süreçleri başlatılmıştır.

Aynı karşılaşmada oyundan çıkmak zorunda kalan bir diğer oyuncumuz Samet Akaydın da ise herhangi bir bulgu tespit edilmemiştir.” ifadeleri yer aldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir