SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Sultangazi’de Otomobilinde Öldürülen Kişinin Katil Zanlısı Güvenlik Kamerasında

Sultangazi'de, otomobilinde silahla vurularak öldürülen kişinin katil zanlısı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yayınlanma:
ABONE OL

Eskihabibler Mahallesi Lalezar Sokak’ta, dün otomobilde cesedi bulunan Hakan G’nin ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor.

Polis ekiplerinin çalışması sonucu olay yerinden kaçtıktan sonra yakalanan şüpheli Z.A’nın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Çevredeki güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntülerde, içerisinde şüpheli Z.A. ve Hakan G’nin bulunduğu 34 BDS 992 plakalı aracın Eskihabibler Mahallesi Lalezar Sokak’a park edilmesi yer alıyor.

İLGİLİ HABER Edirne’de Boşanma Aşamasındaki Eşi Tarafından Silahla Vurulan Kadın Öldü
Sultangazi'de, otomobilinde silahla vurularak öldürülen kişinin katil zanlısı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Görüntülerde, bir süre sonra araçtan inip ilerleyen Z.A’nın aynı sokak üzerinde bulunan çöp konteynerine cinayette kullandığı değerlendirilen silahı attığı görülüyor. Kayıtlara, zanlının sokaktaki güvenlik kamerasını fark ettikten sonra çöpe attığı silahı alması yansıyor.

Sultangazi Eskihabibler Mahallesi Lalezar Sokak’ta dün, bir otomobilin içinde hareketsiz kişiyi fark edenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilmişti.

Ekiplerin yaptığı incelemede sağlık personeli olduğu belirlenen Hakan G’nin (27) yaşamını yitirdiği belirlenmişti. Polis ekipleri, olay yerinden kaçan Z.A’yı (38) gözaltına almıştı.

author avatar
Özge Tekeli
27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum. 27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum.

İlgili Haberler