HaberX
TRY USD
DOLAR
45,7333 +%0.33
TRY EUR
EURO
52,9857 -%-0.22
STERLİN
61,5059 +%0.93
BİTCOİN
₺3.457.890 -%-1.58
ETHEREUM
₺94.547,00 -%-2.45
ALTIN
6.630,00₺ -%-0.42
Anasayfa/Son Dakika/Fethiye Belediye Başkanı Karaca’ya Silahlı Saldırı: Ayağından Yaralandı!

Fethiye Belediye Başkanı Karaca’ya Silahlı Saldırı: Ayağından Yaralandı!

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, henüz bilinmeyen bir nedenle gerçekleştirilen silahlı saldırıda ayağından yaralandı. Karaca, olay sonrası hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Oluşturan
Eklenme 23.05.2026 - 16:46
Güncellenme 23.05.2026 - 16:47

Olay, Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Babataşı Mahallesi Karayolları mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Başkan Alim Karaca’ya henüz nedeni belirlenemeyen bir sebeple silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Saldırı sonucu ayağından yaralanan Karaca için olay yerine sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karaca, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

GENİŞ ÇAPLI İNCELEME BAŞLATILDI

Emniyet ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, saldırının nedenine ilişkin incelemelerin başlatıldığı belirtildi. Ayrıca saldırıyı gerçekleştiren şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiği ifade edildi.

Haberi Paylaş: Facebook Telegram