SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

10 GB İnternet Desteği Nasıl Alınır? Öğrenciye 10 GB Ücretsiz İnternet Başladı mı?

Öğrencilere verilecek olan 10 GB internet desteği nasıl alınır? Öğrenciye ücretsiz internet başladı mı?

Yayınlanma:
ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim öncesinde öğrenciler için hem vergisiz telefon hem de ücretsiz internet desteği verileceğini duyurmuştu. Bu kapsamda vergisiz telefon satışında şartlar belirlenirken, gözler artık ücretsiz internet desteğinde. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gençlere vadettiği 10 GB internet desteği nasıl alınır? 10 GB ücretsiz internet şartları neler ve ne zaman başlayacak? İşte belli olan tüm detaylar…

Öğrenciye Ücretsiz 10 GB İnternet Desteği Başladı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdelediği 10 GB ücretsiz internet desteğinde son açıklama, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan geldi. Canlı yayında gençlere 10 GB ücretsiz internet desteği hakkında çeşitli açıklamalar yapan Uraloğlu, 3 aydır konu üzerine çalıştıklarını bildirdi. Cumhurbaşkanı’ndan talimat aldıklarını ve 3.6 milyon genci kapsayacağı bildirilen uygulamada, 3 farklı operatörden tekliflerin alındığını da vurguladı. 10 GB interneti hak eden tüm gençlerin kullanabileceğini söyleyen Bakan Uraloğlu, BTK vasıtasıyla kimsenin internetini başkasının kullanamayacağını kaydetti.

10-gb-internet-destegi.jpg

İLGİLİ HABER Altının Kilogram Fiyatı 2 Milyon 416 Bin Liraya Yükseldi
Öğrencilere verilecek olan 10 GB internet desteği nasıl alınır? Öğrenciye ücretsiz internet başladı mı?

10 GB İnternet Desteği Ne Zaman Başlayacak?

10 GB internet desteğinin ne zaman başlayacağına dair de çeşitli açıklamalarda bulunan Bakan Uraloğlu, bu ay başlayacağını işaret etti. Ekim ayında başlaması beklenen 10 GB internet desteği ile ilgili daha fazla detay paylaşılmazken, herkes destekten nasıl faydalanacağını araştırıyor.

10 GB İnternet Desteği Nasıl Alınır?

İnternet desteği henüz resmi olarak başlamadığından, desteğin nasıl alınacağı da belli değil. Bu nedenle şimdilik detaylar bilinmiyor. Telefon hattı olan gençlerin yeni hat almasına gerek kalmadan kullanabileceği bildirilen internet desteğinde başvuruların ne zaman başlayacağı da belli değil. Ancak bu aylarda başlaması beklendiğinden, yakın zamanda detaylar duyurulacaktır.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler