SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Eğlence Mekanı Sahibi Vahşice Saldırıya Uğrayarak Hayatını Kaybetti

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, otoparkta bir kişinin tabancayla vurularak öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Yayınlanma:
ABONE OL

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, eğlence mekanı sahibi Bülent Karakuş (43), Çamlıca Mahallesi’ndeki Çamlıca Parkı’nın yanındaki otoparkta gerçekleşen dehşet verici bir olayda hayatını kaybetti. Üç saldırganın saldırısına uğrayan Karakuş, tabancayla vurularak öldürüldü.

Saldırganlar, kurbanı darp ettikten sonra acımasızca ateş ederek olay yerinden hızla kaçtılar. Çevredekilerin hemen 112 Acil Servis ve polis ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polisler yönlendirildi. Sağlık ekipleri, Bülent Karakuş’un olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

Çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelilerin E.E. (22), Y.T. (25) ve B.G. (21) olduğunu belirleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 3 şüpheliyi Yıldırım ilçesinde yakaladı.

İLGİLİ HABER Pazarcılar Arasında Kavga: 5 Kişi Yaralandı
Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, otoparkta bir kişinin tabancayla vurularak öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Emniyete götürülen 3 şüpheliden E.E. cinayeti işlediğini itiraf etti. Emlak işi yapan E.E’nin, aralarında borç meselesi olan Karakuş ile konuşmak için buluştuklarını ve küfürleşmeden dolayı cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

Cinayet Büro Amirliğindeki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.E, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler