Başarılı oyuncu Hande Erçel, Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenecek seçkin davetlere katılmak üzere Fransa’ya gidiyor. Erçel’in, uzun süredir iş birliği yaptığı ve tasarımlarını tercih ettiği Elie Saab’ın defilesinin yanı sıra Valentino’nun moda gösterisinde de özel konuk olarak yer alacağı bildirildi.
28 Ocak’ta Paris’teki diğer defileleri de takip etmesi planlanan Erçel’in, şu aşamada onayladığı ya da imza attığı yeni bir dizi veya film projesi bulunmuyor. Son olarak hikâyesi kendisine ait olan “İki Dünya Bir Dilek” filmiyle izleyici karşısına çıkan Hande Erçel, OGM Pictures ile yeni bir çalışma yapacağı yönündeki iddiaların da gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.
Uluslararası organizasyonlarda Türkiye’yi temsil eden isimler arasında yer alan Hande Erçel’in, Paris Moda Haftası süresince moda dünyasının önde gelen markalarının etkinliklerinde yer alması bekleniyor.