SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

2023-2024 AÖF Harç Fiyatları Ne kadar Oldu? Harç Fiyatları Belli Oldu

2023-2024 eğitim - öğretim dönemi öncesinde ikinci öğretim ya da açık öğretim öğrencilerinin yatıracak olduğu ücretler açıklandı.

Yayınlanma:
ABONE OL

2023-2024 eğitim – öğretim dönemi öncesinde ikinci öğretim ya da açık öğretim öğrencilerinin yatıracak olduğu ücretler açıklandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan kararla yeni harçlar halka duyuruldu.

Karar’da bulunan 1. maddenin 3. fıkrasına göre, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Senesinde öğrenimine devam etmekte olan veya yeni kayıt yaptıracak olan birinci öğretim ve açık öğretim öğrencilerinden, 3 üncü ve 10 uncu maddelerdeki hükümlerin saklı kalması şartıyla, öğrenci katkı payı istenmeyecek. Bu öğrencilerden alınması beklenen öğrenci katkı payı tutarları, Devlet tarafından sağlanacak.

İLGİLİ HABER Üniversite Adayları İçin Deneme Sınavı Yapıldı
2023-2024 eğitim - öğretim dönemi öncesinde ikinci öğretim ya da açık öğretim öğrencilerinin yatıracak olduğu ücretler açıklandı.

2023-2024 Harç Ücretleri

harc-ucretleri.webp

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler