SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Ehliyet Sınavı Öncesi Trajik Kaza: Genç Adam İstinat Duvarından Düşerek Yaşamını Yitirdi

Bayrampaşa'da ehliyet sınavına girmek için sıra bekleyen kişi, yaslandığı çitin yıkılmasıyla yaklaşık 10 metreden düşerek hayatını kaybetti.

Yayınlanma:
ABONE OL

Bayrampaşa’nın Altıntepsi Mahallesi’nde bugün sabah saatlerinde gerçekleşen trajik bir kaza, genç bir adamın hayatını kaybetmesine neden oldu. Ehliyet sınavına girmek için sırasını bekleyen 32 yaşındaki Akif Türkmen, beklediği sırada yaşanan acı bir olayın kurbanı oldu.

Büyük İstanbul Otogarı’nda park halindeki otobüslerin arasına düşerek ağır yaralanan Türkmen, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Görgü tanıklarından Melik Çiftçi, gazetecilere, sınav için yolun kenarında beklediklerini, bu sırada Türkmen’in düştüğünü söyledi.

İLGİLİ HABER Bilet Dükkanı Akıllı Seyahat Dünyasına Hoş Geldin İndirimi Başlattı
Bayrampaşa'da ehliyet sınavına girmek için sıra bekleyen kişi, yaslandığı çitin yıkılmasıyla yaklaşık 10 metreden düşerek hayatını kaybetti.

Çiftçi, ekiplerin uzun süre kalp masajı yaptığını, buna rağmen Türkmen’in hayatını kaybettiğini aktardı.

Haberin duyulması üzerine olay yerine gelen Türkmen’in yakınları sinir krizi geçirdi.

Öte yandan, Türkmen’in düşme anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler