SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

İzmir’deki FETÖ Operasyonunda 16 Tutuklama

İzmir'de FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 16’sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yayınlanma:
ABONE OL

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu’nca başlatılan soruşturma kapsamında; haklarında yakalama kararı bulunan FETÖ/PDY mensubu 15 şüphelinin yakalanmamak için tedbir uygulayarak, gizlilik içerisinde Gaybubet adı verilen hücre evlerinde barındıkları tespit edildi.

Ayrıca örgütün güncel sözde Karşıyaka İl Bayan Öğrenci Yapılanması’nda aktif olarak faaliyet yürüten 8 şüpheli de belirlendi ve toplam 23 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Harekete geçen İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz Salı günü belirlenen adreslere eşzamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 22 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyale el konuldu.

İLGİLİ HABER Yasa Dışı Silah Ticareti Yapan 2 Kişi Tutuklandı
İzmir'de FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 16’sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

​Gözaltına alınan şüpheliler, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilirken, 16’sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

6 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler