SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Eski Ortağı Tarafından Öldürülen Kadının Son Anları Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Bayrampaşa'da bir kadın, tartıştığı eski ortağı tarafından vurularak öldürüldü. Olay, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Yayınlanma:
ABONE OL

5 Mayıs akşam saatlerinde Yenidoğan Mahallesi Sur Sokak’ta bulunan iş yeri önünde Hüseyin Ç, eski ortağı Gülay Akça’yı (54) tabancayla vurduktan sonra kendi kafasına ateş etti.

Ağır yaralanan Akça ile Hüseyin Ç, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Akça hastanede hayatını kaybederken, Hüseyin Ç’nin tedavisi sürüyor.

İLGİLİ HABER Sakarya’da Traktörün Altında Kalan Sürücü Hayatını Kaybetti
Bayrampaşa'da bir kadın, tartıştığı eski ortağı tarafından vurularak öldürüldü. Olay, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Hüseyin Ç. ile Gülay Akça’nın, olaydan 4 gün önce Gaziosmanpaşa’da işlettikleri çorbacı dükkanındaki ortaklığını bitirdikleri öğrenildi.

Öte yandan, olay anı işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Görüntüde, Gülay Akça’nın mutfak önlüğü ile çalıştığı iş yerinde tezgahtan bıçak alarak dışarı çıktığı, Hüseyin Ç’nin ise Akça’yı, geri kaçtığı sırada tabancayla vurduğu görülüyor.

author avatar
Özge Tekeli
27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum. 27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum.

İlgili Haberler