Beyoğlu’nda Silahlı Yaralama: Zanlı Yakalandı

İstanbul Beyoğlu’nda bir kişiyi silahla yaraladığı iddia edilen zanlı yakalandı.

Alınan bilgiye göre Sururi Mehmet Efendi Mahallesi’nde 7 Temmuz’da, M.Y, kardeşini darbettiği iddiasıyla M.H. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada M.Y’nin silahla ateş etmesi üzerine M.H. yaralandı.

Yaralanan M.H. hastaneye kaldırılırken, olay yerinden kaçan şüpheli M.Y. Ömer Hayyam Caddesi’nde yakalandı. Şüphelinin üstünden ruhsatsız tabanca ile şarjör ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.Y. adliyeye sevk edildi.

Avatar fotoğrafı

27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum.

Yorum gönder