Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy Gözaltında

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy, uyuşturucu suçlamasıyla gözaltına alındı. Soruşturma, televizyon spikerlerini de kapsayacak şekilde genişletildi.

Yetkililer, soruşturma çerçevesinde toplam 8 kişi hakkında “Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak; uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak ve kullanımına yer ve imkan sağlamak” suçlamalarıyla gözaltı kararı verildiğini açıkladı. Talimat doğrultusunda İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Mehmet Akif Ersoy ve üç şüpheliyi gözaltına aldı. Diğer şüphelilerin gözaltı işlemleri ise devam ediyor.

İstanbul’da önceki günlerde düzenlenen operasyon kapsamında, farklı televizyon kanallarında çalışan bazı haber spikerleri de ifadeye çağrılmıştı. E. R. C., M. A. ve H. S. isimli spikerler, savcılıkta ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılmıştı.

Avatar fotoğrafı

27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum.

Yorum gönder