1. Haberler
  2. 3. Sayfa
  3. Kayseri’de Çöp Konteynerinde Yenidoğan Bebek Cesedi Bulundu

Kayseri’de Çöp Konteynerinde Yenidoğan Bebek Cesedi Bulundu

featured
#image_title
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’nin Melikgazi ilçesine bağlı Selçuklu Mahallesi’nde bir çöp konteyneri, yürekleri dağlayan bir keşfe ev sahipliği yaptı. Kâğıt toplamak için konteynerin içine bakan bir kadın, şok edici bir manzara ile  bir yenidoğan bebeğin cansız bedeni ile karşılaştı. 

Kadının olayı hemen yetkililere ihbar etmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, bebeğin hayatını kaybettiğini tespit etmek için detaylı bir inceleme gerçekleştirdi. Yapılan incelemeler sonucunda, bebeğin yeni doğmuş olduğu ve hayata veda ettiği belirlendi. 

Yeni doğmuş olan bebeğin cansız bedeni, otopsi işlemleri için Kayseri Devlet Hastanesi morguna sevk edildi. Yetkililer, bebeğin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi sonuçlarını bekleyeceklerini ifade etti. 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir