SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Bakanlık müfettişlerinden siyah çelenk!

Vergi Müfettişleri Derneği öncülüğünde kamu kontrol elemanları, özlük haklarında uygunlaştırma talebi için Ankara Ulus’ta Atatürk Anıtı önünde ortak basın açıklaması yaptı.

Yayınlanma:
ABONE OL

ANKARA (İGFA) – Bakanlık müfettişleri Ankara’da özlük haklarında uygunlaştırma açıklaması yaptı.

Ankara Ulus’taki Atatürk Anıtı önünde yapılan ortak açıklamada kamu kurumlarının İnceleme, Teftiş ve Kontrol Konseylerinde vazifeli yaklaşık 20 bin kontrol elemanını temsil eden dernek liderleri ve meslek mensupları taleplerini yüksek sesle lisana getirdi.

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı basın açıklamasında özlük haklarında düzgünleştirme talebi lisana getirildi. İstiklal Marşı ve hürmet duruşuyla başlayan programda kamu kontrol elemanları ismine anıta siyah çelenk bırakıldı.

İLGİLİ HABER 7 Yaşındaki Oğluna Köpeklerin Saldırdığı Baba Yetkililere Seslendi
Vergi Müfettişleri Derneği öncülüğünde kamu kontrol elemanları, özlük haklarında uygunlaştırma talebi için Ankara Ulus’ta Atatürk Anıtı önünde ortak basın açıklaması yaptı.

Açıklamaya katılan müfettişler, özlük haklarında düzgünleştirme talebi içeren temsili dilekçe ve belgeleri kutulara bıraktı.

Açıklamaya dayanak veren tüm kamu kontrol elemanları ismine açıklama yapan Vergi Müfettişleri Derneği Genel Lideri Ahmet Halis Başli, “2011 yılı sonrasında öteki meslek kümelerinin özlük haklarına yapılan iyileştirmelerin hiç biri kamu kontrol elemanları için yapılmamıştır” dedi.

Kayıpların önlenmesi için günümüz koşullarına uygun bir güzelleştirmenin yapılmasının kaçınılmaz mecburilik olduğunu kaydeden Lider Başli, “Denetim elemanlarını temsil eden mesleksel dernekler olarak, düşük fiyat alan kontrol elemanlarının özlük sıkıntılarının çözülmesi hedefiyle başta Hükümet yetkilileri ve Maliye bürokrasisi olmak üzere bütün muhataplarımıza taleplerimizi iletmemiz ve yapılan görüşmeler sonucunda, kelam konusu taleplerimizin haklı görünmesine ve tahlile yönelik tüm dayanağın verileceği söz edilmesine karşın, şu ana kadar bu özlük problemlerinin çözülmesine yönelik somut hiçbir adım atılmamıştır” diye konuştu.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler