SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Samsun’u Sel Aldı! Dükkanlarına Kayıklarla Gittiler

Yayınlanma:
ABONE OL

Geçtiğimiz hafta sağanak yağışlar nedeniyle Samsun’da taşkınlar ve su baskınları görülürken, dün gece de benzer bir durum yaşandı. Dün sizlere bildirdiğimiz üzere meteoroloji, 32 il için sarı kodlu alarm vermişti. Samsun’un da uyarılan iller arasında yer aldığı haberde sağanak yağış ve fırtına riskine karşı uyarı yapılmıştı. Uyarıldığı üzere gece saatlerinde Samsun’da başlayan yağmur, yerini sele bıraktı… Daha geçen hafta aynı problemler yaşanıp sele teslim olan Samsun, tekrar sel riskiyle karşı karşıya kaldı ve hayat felç oldu. Canik ilçesinde bastıran yağmur, Gülsan Sanayi Sitesi’nde bulunan iş yerlerinin su basmasına neden oldu. Sanayi sitesinde bulunan araçlarda sel suları nedeniyle ciddi maddi hasar oluştu. İldeki son durum hakkında bilgi veren medya ekipler, geçen sefer olduğu gibi şiddetli ve uzun süreli bir yağış olduğunu vurguladı. Şehir içinde trafiği işler hale getirmek için SASKİ ve belediye ekiplerinin çalışmaları hala devam ediyor. Şu anda sanayi bölgesindeki suyun tahliyesinde sıkıntı yaşayan ekipler, yağışların kesildiği anda sistemin çalıştığını ve yolların açıldığını kaydetti.

Taksici Kendi İmkanlarıyla Kurtuldu 

Öte yandan aynı şekilde sular altında kalan Samsun’un İlkadım ilçesindeki Kıran Mahallesi Korhan Ekiz Bulvarı otogar çevre yolu köprü altında bir taksi şöförü mahsur kaldı. Selden dolayı aracı su içinde kalan taksi şöförü, uzunca bir süre kurtarılmayı bekledi. ancak su seviyesi tekrar yükselince, aracın üzerine çıktı. Daha sonra su seviyesinin düşmesiyle birlikte kendi imkanlarıyla yürüyerek sudan çıktı.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler