1. Haberler
  2. Magazin
  3. Dilan Polat’ın Ataşehir’deki Güzellik Merkezine Silahlı Saldırı

Dilan Polat’ın Ataşehir’deki Güzellik Merkezine Silahlı Saldırı

featured
#image_title
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özellikle son zamanlarda hakkında kara para aklama ve vergi kaçakçılığı iddiası adı altında adı sık sık gündemden düşmeyen Dilan Polat’a ait Ataşehir‘deki polikliniğe kimliği belirsiz kişi veya kişilerce gece saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. Ölen veya yaralının bulunmadığı saldırıda polikliniğin dış cephesine ve camlarına kurşun isabet ettiği gözlemlendi.

İddialara göre; kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından, gece 04.00 sıralarında Dilan Polat’a ait polikliniğe silahla ateş açıldı. Polikliniğin dış cephesine çok sayıda kurşun isabet ettiği gözlemlenirken bazı camların kırıldığı ve kırılan camların siyah bir kaplamayla kapatıldığı gözlemlendi.

Dilan Polat

Olay sonrasında yaşananlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde hareketliliğin olduğu ve olay yerindeki polis ekiplerinin çalışması sürdüğü görüldü.

Lüks harcamalarıyla tanınan Dilan Polat ile Engin Polat çiftinin kara para akladığı ve vergi kaçırdığı iddia edilirken çift haklarında iddiaları kesin bir dille yalanlayarak şirketlerinin sık sık denetlendiğini söylemişti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir