SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Ölümlü Dünya Serisi Dizi Olabilir

Ünlü yönetmen Ali Atay, bu yılın en çok izlenen filmlerinden biri olan "Ölümlü Dünya 2"nin ardından serinin üçüncü filmiyle ilgili sürpriz bir karar açıkladı.

Yayınlanma:
ABONE OL

Birsen Altuntaş’ın YouTube kanalında açıklama yapan Ali Atay, Ölümlü Dünya serisinin devam filmi olmayacağını ancak karakterlerin ve hikayenin dizi formatında devam edebileceğini söyledi. İşte Ali Atay’ın açıklamalarından bazı kesitler…

“Ölümlü Dünya’nın üçüncüsünün gelmeyeceğini düşünüyorum. Şimdi başka bir şeyler yapmak istiyorum. Devam etmemeli diye düşünüyorum. Hatta birinci filmin sonunda bütün karakterler ölüyordu. Hepsini bayağı kıyımdan geçiriyorduk. Ama ölürken bile çok sinir bozucu anlar vardı. Sonra kıyamadık” diyen Atay, sürpriz bir detayı da paylaştı.

Atay, karakterlerin ve hikayenin daha detaylı bir şekilde işlenebilmesi için “Ölümlü Dünya”nın dizi formatında devam edebileceğini belirtti.

İLGİLİ HABER Buena Vista All Stars 21 Haziran’da Konser Verecek
Ünlü yönetmen Ali Atay, bu yılın en çok izlenen filmlerinden biri olan "Ölümlü Dünya 2"nin ardından serinin üçüncü filmiyle ilgili sürpriz bir karar açıkladı.

“Mesela 100 dakika 110 dakikaya o karakterlerin o hikâyenin sıkışması benim hoşuma gitmiyor. Daha uzun uzun anlatmak istiyorum hepsinin. Daha fazla hikâyesini anlatmak istiyorum. Ölümlü Dünya’nın devamını dizi olarak yapabilirim” diyen yönetmen, izleyicilere yeni bir formatta seriyi sunma sinyali verdi.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler