SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Samsung Galaxy A Serisini Tanıttı

Samsung Electronics, Galaxy A05, Galaxy A05s, Galaxy A15 ve Galaxy A25 5G modellerinden oluşan Galaxy A serisinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
ABONE OL

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Samsung Electronics, Galaxy A05, A05s, A15 ve A25 5G modellerinden oluşan Galaxy A serisini duyurdu.

Samsung Galaxy A05, akıllı telefon, 50MP çözünürlükteki ana kamerasıyla, geniş açıdan düşük ışık koşullarına kadar her türlü ortamda net ve detaylı fotoğraflar çekme imkanı sağlıyor. 6.7 inç büyüklüğünde HD geniş ekranı ise film izleme, oyun oynama ve internette gezinme gibi aktiviteler için ideal bir görüntüleme deneyimi sunuyor.

5 bin mAh bataryası sayesinde Galaxy A05, kullanıcılarının sık sık şarj etme ihtiyacını ortadan kaldırıyor. 25W hızlı şarj özelliği ile desteklenen telefon, kullanıcıların bataryalarını çok daha hızlı bir doldurabilmelerini sağlıyor. Siyah, açık yeşil ve gümüş renkleri olan Galaxy A05, 4 GB Ram ile 64 veya 128 GB dahili hafıza seçenekleri bulunuyor.

İLGİLİ HABER Teknosa Yeni Mağazasını Edirne’de Açtı
Samsung Electronics, Galaxy A05, Galaxy A05s, Galaxy A15 ve Galaxy A25 5G modellerinden oluşan Galaxy A serisinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Samsung Galaxy A05s Qualcomm Snapdragon 680 İşlemci İle Fark Yaratıyor

Samsung Galaxy A05s, Qualcomm Snapdragon 680 işlemciye sahip, 50 MP çözünürlüğündeki ana kamerası ile net ve ayrıntılı fotoğraflar çekme olanağı sağlarken, 90Hz’lik Full HD geniş ekranı oyun ve video deneyimlerini akıcı hale getiriyor. 5 bin mAh kapasiteli bataryası ve 25W hızlı şarj desteği sayesinde kullanıcıların zamanını daha verimli kullanmalarını sağlıyor. 4 GB Ram ve 128 GB dahili hafıza kapasitesine sahip A05s, siyah, açık mor ve gümüş renk seçenek imkanı sunuyor.

samsung-galaxy-a2.jpg

Samsung Galaxy A15, 90Hz yenileme hızına sahip 6.5 inç Full HD Super Amoled ekranıyla, hem oyunlar hem de multimedya içerikleri için görsel deneyim sunuyor. 800 Nit parlaklığa sahip ekranı, aydınlık yerlerde dahi net ve canlı görüntüler sağlarken, mavi ışığı önemli ölçüde azaltarak SGS onaylı göz koruması sunuyor.

5 bin mAh’lik bataryası ve 25W hızlı şarj özelliği ile uzun süreli kullanım sunan Galaxy A15, aynı zamanda 4 yıl Android ve 5 yıl güvenlik güncelleme garantisiyle kullanıcılarının güvenliğini ve cihazın güncelliğini temin ediyor.

Galaxy A15, 4, 6 ve 8 GB ram seçenekleriyle sunuluyor. Cihaz; siyah, açık mavi ve sarı renk alternatifleri ve 128 veya 256 GB dahili hafıza kapasitesi bulunuyor.

Samsung Galaxy A25 5G, 2.4GHz 5 Nanometre Exynos 1280 5G işlemcisiyle donatıldı. 120Hz yenileme hızı ve 1000 Nit parlaklıkla bezeli Super Amoled FHD ekranı ile Galaxy A25 5G, Gorilla Glass 5 ekran koruması özelliğine sahip.

50MP OIS (Optik Görüntü Sabitleme) ve VDIS (Video Dijital Görüntü Sabitleme) özelliklerine sahip kamerası, fotoğraf ve video çekimleri imkanı sunarken, SGS tarafından onaylanmış mavi ışık azaltma teknolojisi mevcut.

5 bin mAh kapasiteli bataryası ve 25W hızlı şarj özelliği sunan Galaxy A25 5G, 4 yıllık Android ve 5 yıllık güvenlik güncelleme garantisi sağlıyor.

Samsung Galaxy A25 5G, kullanıcılarına, 128 veya 256 GB dahili hafıza ve 6 veya 8 GB Ram seçenekleri ile sunuluyor. Cihaz, 3 farklı renk alternatifi sunuyor.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler