SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Samsung Galaxy S24 Serisi MediaMarkt’ta Ön Satışa Sunuldu

MediaMarkt, Samsung'un yeni akıllı telefon modelleri Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ve Galaxy S24'ü ön satış dönemine özel avantajlı tekliflerle müşterilerin karşısına çıkardı.

Yayınlanma:
ABONE OL

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yapay zeka destekli Samsung Galaxy S24 serisini birinci elden deneyimlemek isteyen kullanıcılar MediaMarkt mağazalarını ziyaret edebiliyor.

Samsung Galaxy S24 Serisi, gelişmiş yapay zeka özelliklerine sahip Galaxy AI ile kullanıcı deneyimini zenginleştiriyor.

İletişim, yaratıcılık, güvenlik gibi alanlarda yenilikler sunan bu seride, gerçek zamanlı dil çeviri özellikleri, metinlerin ve konuşmaların anında çevrilme imkanı mevcut.

İLGİLİ HABER Teknosa Yeni Mağazasını Edirne’de Açtı
MediaMarkt, Samsung'un yeni akıllı telefon modelleri Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ve Galaxy S24'ü ön satış dönemine özel avantajlı tekliflerle müşterilerin karşısına çıkardı.

Samsung Notes ve Ses Kaydı Asistanı ile not alma ve ses kayıtlarını yönetme süreçleri basitleşiyor.

Google ile entegre Circle to Search özelliği, ekrandaki içeriklerin hızlıca aranmasına olanak tanırken, ProVisual Engine ile fotoğraf ve video çekimleri yapay zeka desteğiyle iyileştiriyor.

Samsung Galaxy S24 Serisi, 4 Şubata kadar MediaMarkt mağazalarında ön satışta olacak.

author avatar
Özge Tekeli
27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum. 27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum.

İlgili Haberler