SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kocaeli’de Türk Halk Müziği Korosu Konser Verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından "Tangolar ve Valsler" konseri düzenlendi.

Yayınlanma:
ABONE OL

Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserde, Şef Neşe Sarısözen Adalı yönetimindeki koro, Türk Sanat Müziğinin en sevilen eserlerini seslendirdi.

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde, “Denizde Akşam”, “Mazi Kalbimde Bir Yaradır”, “Papatya”, “Hatırla Ey Peri”, “Dinle Sevgili”, “Kalbe Dolan O İlk Bakış” ve “Kelebek” gibi eserlere yer verildi.

İLGİLİ HABER Arslanbey OSB’de Kazı Çalışmaları Sırasında Doğal Gaz Borusu Patladı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından "Tangolar ve Valsler" konseri düzenlendi.

Konserin sonunda Kocaelili müzikseverlere teşekkür eden koro şefi Adalı’ya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nail Ekiz, çiçek verdi.

author avatar
Özge Tekeli
27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum. 27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum.

İlgili Haberler