SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Acun Ilıcalı Yatırımlarını Sonlandırdı

İş adamı Acun Ilıcalı, İrlanda Premier Lig ekipleri içinde olan Shelbourne'deki yatırımlarını sonlandırma kararı verdi.

Yayınlanma:
ABONE OL

Ilıcalı’nın sahibi olduğu ACM SPORTS tarafından gerçekleşen açıklamada, yatırım kararının sezonun bitmesinin sonrasında sonlandırıldığı duyruldu. Ilıcalı’nın hisselerini satın aldığı Shelbourne, ligde 19 maçta 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

YATIRIMLAR BAŞKA BİR ÜLKEDE HAYAT VERECEK

ACM SPORTS’tan paylaşılan açıklamaya göre, “İrlanda’nın değerli kulüplerinden Shelbourne’de olan yatırımlarımızı sonlandırma kararı aldık. Bugüne kadar süregelen işbirliği için Shelbourne ailesine teşekkür ederiz. Futbol alanındaki yatırımlarımızı, yakın zamanda başka bir ülkede hayata geçirmek için planlamalarımız devam etmektedir.” şeklinde ifade edildi.

SHELBOURNE, İRLANDA LİGİ’Nİ 4.SIRADA BİTİRDİ

Shelbourne, Acun Ilıcalı’nın hisselerini satın almasının sonunda ligde çıktığı 19 karşılaşmada 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 yenilgiyle tamamladı. Kulüp, İrlanda Premier Lig’i lider Shamrock Rovers’ın 12 puan gerisinde 4. sırada yer aldı.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler