SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Çağatay Ulusoy’lu Gaddar Dizisinin Afişi Yayınlandı

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak'ın yer aldığı Ay Yapım imzalı yeni dizi Gaddar'ın ilk afişi seyircilerle buluştu.

Yayınlanma:
ABONE OL

Ay Yapım’ın merakla beklenen dizisi Gaddar, başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ı aynı proje altında buluşturarak heyecanla bekleniyordu. Dizinin ilk afişi seyircilerle paylaşıldı ve çok yakında ekranlarda olacak.

Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Aytek Şayan, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran gibi önemli isimlerin de yer aldığı dizi şimdiden seyircilerin ilgisini çekmeyi başardı.

Senaryosu Hürer Ebeoğlu tarafından kaleme alınan ve yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk’ün oturduğu Gaddar, Çağatay Ulusoy’u uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına taşıyan proje oldu.

İLGİLİ HABER Buena Vista All Stars 21 Haziran’da Konser Verecek
Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak'ın yer aldığı Ay Yapım imzalı yeni dizi Gaddar'ın ilk afişi seyircilerle buluştu.

gaddar2.jpg

Dizinin ilk tanıtımı da geçtiğimiz haftalarda izleyicilerle buluşmuş ve izleyenleri etkilemeyi başarmıştı.

Dizinin konusu, Dağhan’ın hayatının beklenmedik bir şekilde değişmesi ve gaddara dönüşüm hikayesine odaklanıyor.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler